Let me guess.

Behöver du ...

... en injektion kreativitet i din PR inom mat, dryck eller livsstil i Tyskland eller Sverige?

... en förstklassig översättning och anpassning av dina marknadsföringstexter på engelska, franska eller svenska för den tyska marknaden?

... någon som skriver tilltalande webbtexter och inlägg som ger mersmak i sociala medier? För handen på hjärtat, blir du helt blank när du ska till att skriva dina

obligatoriska tre Facebookinlägg i veckan

(för det har du hört att man måste ha)?

Jag levererar de texter och översättningar som dina produkter, tjänster och kunder förtjänar. Och förmedlar ditt budskap så att det når fram. Skräddarsydda för dina events, pressarbeten, blogger relations och sociala medier. Tillsammans sätter vi oss ner och skapar ett tydligt band till dina drömkunder.


Som PR-specialist, ordfinnare och marknadsföringsöversättare hjälper jag företag som arbetar med mat, dryck och livsstil att synas för rätt målgrupp i Tyskland eller Sverige.

Efter att ha pluggat översättning och kommunikation sökte jag mig till pressavdelningen på en av jättarna inom konsumtionsvaror och därefter till en internationell marknadsföringsbyrå för mat och vin.

Efter anhalter i Tyskland, Frankrike, USA och Luxemburg bor jag nu i Östersund, Sveriges mathuvudstad och en av UNESCO:s kreativa städer inom gastronomi.

Jag älskar udda vinetiketter och ägnar mina dagar åt professionell översättning av marknadsföringstexter. Varför ska en klockren text på engelska få en annan ton på tyska bara för att den är översatt?

Photo_2010_Sepia1 - Kopie.jpg

Tjänster

A_Nomnom_Story_Food_PR (c) Marie Maerz_Photocase.com.jpg

PR inom mat, dryck och livsstil 

Vill du nå ut med din produkt i klassiska eller sociala medier? Let’s do it! 

A_Nomnom_Story_German_Food_Text_Copywriter (c) Marie Maerz_Photocase.com.jpg

Tyska Texter

Behöver du en text som verkligen gör avtryck i säljbroschyren, på sajten, i bloggen ...? Och läsare som säger "Det DÄR vill jag ha. NU!" Låt mig ta hand om dina pressmeddelanden, inlägg på sociala medier, broschyrer, nyhetsbrev eller webbplatser. 

A_Nomnom_Story_Marketing_Translations (c) Marie Maerz_Photocase.com.jpg

MARKnadsförings-översättningar

Jag förvandlar dina texter på engelska, franska eller svenska till tonsäkra tyska översättningar. De är väl anpassade till den tyska marknaden och står inte originalet efter vad gäller flyt i läsningen och trovärdighet.